Hoe kan ik boeken bestellen?

Hoe kan ik boeken bestellen?


Yourright Foundation logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 0.00

Yourright Foundation

Stichting Yourright Foundation biedt ondersteuning aan kinderen wereldwijd, maar primair in Tanzania, op het gebied van zelfredzaamheid.
Zelfbeschikking, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, solidariteit, redelijkheid en rechtvaardigheid zijn onze uitgangspunten.
We werken samen met lokale partners en initiatieven. Door de handen ineen te slaan kunnen wij meer kinderen helpen en betere ondersteuning verlenen.
Daarmee trachten we altijd het verschil te maken in het leven van kinderen – ongeacht hun afkomst, ras, etniciteit en religie.

De stichting streeft de volgende doelen na:

  • het bevorderen van de zelfredzaamheid van kinderen en mensen wereldwijd;
  • het (op projectbasis) bieden van training aan mensen op het gebied van de lifeskills, gezondheidszorg, hygiëne en onderwijs;
  • het werven van fondsen (gelden en goederen) ter financiering van de initiatieven;
  • mensen vanuit Nederland met een beperking de mogelijkheid bieden om als trainer ter plaatse hun vaardigheden over te dragen aan de kinderen en mensen. 

Uiteindelijke doel is een stabiele organisatie ter plaatse die in staat is zelfstandig te functioneren

Voor de trainingen maken wij gebruik van ervaren trainers en begeleiders, vanuit zowel Nederland als ter plaatse. Mede dankzij de hulp van onze donateurs , dragen we zo bij aan een toekomstperspectief voor kinderen in een minder bevoorrechte positie.

Website: https://www.yourright-foundation.org/