Hoe kan ik boeken bestellen?

Hoe kan ik boeken bestellen?


Prentenboeken in alle talen

In het kader van de jaarlijkse actie Geef een prentenboek cadeau hebben in 2020 het prentenboek Woeste Willem, met de hulp van heel veel vrijwilligers, voorzien van audio vertalingen in een heleboel talen. Het idee: we willen ouders in staat stellen om de taalontwikkeling van hun kinderen te stimuleren in hun thuistaal en kinderen laten voelen dat hun thuistaal de moeite waard is en erkend wordt. Na dit eerste prentenboek willen we meer prentenboeken gaan vertalen en toegankelijk maken via http://www.prentenboekeninalletalen.nl. Dit project zorgt ervoor dat we een nieuwe titel kunnen voorzien van audiovertalingen!

Doelbedrag van dit project

€ 1.000,00,-

1%
€ 0,00 gedoneerd. Er is nog € 1.000,00 nodig.

Project locatie

VoorleesExpress

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen