Hoe kan ik boeken bestellen?

Hoe kan ik boeken bestellen?


Andere leermiddelen

Ik heb readers nodig en kan deze niet op YouBeDo bestellen. Wat moet ik doen?

Overleg met jouw UAF-trajectbegeleider of het UAF deze readers vergoedt. Als jouw trajectbegeleider akkoord is, bestel je de reader en stuur je de bon daarvan naar jouw begeleider. Dit doe je door in MijnUAF te klikken op ‘mijn financiën’ en daarna op ‘dien declaratie in’. Kies de rubriek ‘boekengeld Extra Flankerend’.

Op mijn boekenlijst van school staan ook materialen die ik niet via YouBeDo kan bestellen.

Overleg met jouw UAF-trajectbegeleider of het UAF dit materiaal vergoedt. Als jouw trajectbegeleider akkoord is, bestel je het materiaal en stuur je de bon daarvan naar jouw trajectbegeleider. Dit doe je door in MijnUAF te klikken op ‘mijn financiën’ en daarna op ‘dien declaratie in’. Kies de rubriek ‘boekengeld Extra Flankerend’. 

Ik wil graag tweedehands boeken bestellen.

Dat kan. Laat dat eerst weten aan je UAF-trajectbegeleider. Jouw begeleider moet namelijk akkoord geven voor het bedrag waarvoor je tweedehands boeken koopt. Je kan daarna zelf de boeken kopen en de bon naar jouw trajectbegeleider sturen. Het UAF betaalt het achteraf aan je terug. Bekijk ook het antwoord op de vraag ‘Ik heb readers nodig en kan deze niet op YouBeDo bestellen, wat moet ik doen?’.