Hoe kan ik boeken bestellen?

Hoe kan ik boeken bestellen?


Over YouBeDo en goede doelen

Wat is YouBeDo?

Online boekenwinkel YouBeDo verkoopt boeken, het verkopen van boeken is voor YouBeDo een middel als doel te bereiken: een eerlijke en rechtvaardige wereld. Daarom kiest UAF ook voor YouBeDo, bij elke boekbestelling gaat tot 12% naar een van de door UAF gekozen goede doelen. 

YouBeDo gelooft in een commerciële benadering, maar heeft een non-profit hart. Winst maken is voor ons niet een doel op zich. We willen vooral andere bedrijven inspireren om socialer te worden. Want delen werkt, en er kan ook nog eens winst mee worden gemaakt.

Waarom werkt het UAF samen met YouBeDo?

YouBeDo doneert tot 12% van de opbrengsten van de boekenverkoop aan goede doelen. Daar staat het UAF helemaal achter. Daarnaast is het voor jou makkelijk om al je boeken in één keer online te bestellen, zonder dat je het geld eerst zelf hoeft te betalen.

Uit welke goede doelen kan ik kiezen?

Je kan kiezen uit Humanity House, New Dutch Connections of Stichting de Vrolijkheid. Humanity House is  een museum in Den Haag waar je het menselijke verhaal achter rampen en conflicten in de wereld kan horen, zien en beleven. New Dutch Connections is een stichting van UAF-alumnus Bright Richards. Hier werken ervaringsdeskundigen aan het overbruggen van de kloof tussen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders. Stichting de Vrolijkheid organiseert kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra door heel Nederland. 

Waarom gaat tot 12% van de opbrengst niet naar het UAF? Dat is toch ook een goed doel?

Het UAF is inderdaad een goed doel. Maar we vinden het niet juist als de donaties van UAF-studenten naar het UAF zelf gaan. Jij mag bij je bestelling kiezen uit twee goede doelen, die zich volledig inzetten voor vluchtelingen. Op die manier dragen wij graag een steentje bij aan hun goede werk.

Ik wil de donatie aan een ander goed doel schenken, kan dat?

Nee, het UAF kiest de goede doelen. We proberen om de zoveel tijd te wisselen van goede doelen. 

Ik kan niet inloggen. Wat nu?

Wanneer je boeken via YouBeDo wilt bestellen, heb je een account nodig. Lukt dit niet? Kijk dan op deze klantenservicepagina van YouBeDo. Lukt het niet om in te loggen in MijnUAF? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en maak een nieuw wachtwoord aan. Kom je er niet uit? Mail dan jouw vraag naar mijnuaf@uaf.nl.  

Ik krijg foutmeldingen. Wat moet ik doen?

Lees goed waar de foutmelding over gaat. Heeft het te maken met inloggen? Vul dan nog een keer jouw gegevens in en probeer het opnieuw. Lukt het nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice van YouBeDo.

Ik wil een boek terugsturen. Hoe doe ik dat?

Bij YouBeDo heb je het recht om binnen 14 dagen je boeken terug te sturen. Lees hierover meer op de klantenservicepagina van YouBeDo.